Co. van het Metaalproducten van Jindexin van de Anpingsprovincie, Ltd

Metaalnetwerk het Schermen, Gabion-Doos, Geperforeerde Metaalplaat, Grating van de Greepstut

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Anping County Jindexin Metal Products Co.,Ltd.

Van goede kwaliteit het tijdelijke metaal schermen voor verkoop
Van goede kwaliteit het tijdelijke metaal schermen voor verkoop
Ik ben zeer tevredenstel met deze aankoop, dank voor uw het geschikte leveren van gekwalificeerde goederen, verheug ik me op volgende samenwerking.

—— M. Geoge

Ik vertrouw op wij niet alleen zakelijke relatie zijn, brengt u zich voor me aan, adviseren het besparen van kosten en goed geven, ben ik zeer gelukkig om met u te werken.

—— Norman Jaipgas

Mijn orde is pietluttig, wordt vele grootte aangepast, bent u de persoon die allen kan ontmoeten! Ik ben gelukkig om u te vinden, zouden wij meer kans moeten hebben samen te werken.

—— Peter Tyson

Ik ben online Chatten Nu

Anping County Jindexin Metal Products Co.,Ltd.

1 2 3 4
Anping County Jindexin Metal Products Co.,Ltd. Anping County Jindexin Metal Products Co.,Ltd. Anping County Jindexin Metal Products Co.,Ltd. Anping County Jindexin Metal Products Co.,Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JINDEXIN
Aantal werknemers : 110~140
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%

JINDEXIN ontwikkelt en produceert materialen die functioneren om prestaties te verhogen, kosten te drukken en meetbare resultaten te leveren door met onze klanten te werken om geavanceerde oplossingen te verstrekken.

 

Co. van het Metaalproducten van Jindexin van de Anpingsprovincie, Ltd, als belangrijke fabrikant van metaaldraad en van de metaaldraad netwerk in China, heeft 10 jaar ervarings van productie en het uitvoeren. Onze producten worden vervaardigd onder strikte observatie van ISO9001. het bedrijf is dekking een gebied van 10,000m2, en heeft meer dan 100 werknemers en technici. Het jaarlijkse productievermogen is 5 miljoen m2. Ons bedrijf wordt voorzien van volledig rationeel en geavanceerd materiaal voor het gehele productieproces van het breien aan het testen.

 

Wij verstrekken producten met inbegrip van Gabion, Gabion-Vakje, Geperforeerd Metaal, Gelast Draadnetwerk, de Omheining van de Kettingsverbinding, Geplooid Draadnetwerk, Vensteronderzoek, Vierkant Draadnetwerk, Uitgebreid Blad, Prikkeldraad, Scheermesdraad, Gegalvaniseerde Draad, Zwarte Ontharde Draad etc., die wijd in bouw, chemisch product, mijnbouw, aardolie, medicijn enz. worden gebruikt.

 

Co. van het Metaalproducten van Jindexin van de Anpingsprovincie, Ltd volgt het geloof van Trouw, Wederzijds Voordeel. bij het doen van zaken en pogingen om kwaliteitsproducten en de uitstekende diensten voor onze klanten te verlenen. Wij voeren nu producten naar de V.S., Italië, Europa, Midden-Oosten en andere provincies uit. Wij zouden goede zakelijke relatie met u willen vestigen.

 

Ondernemingsgeest: Het goede Geloof, Innovatie, Eer, praktisch is.

Ondernemingsprincipe: verg het goede geloof aangezien de basis, naar overleving met servic streeft.

Contactgegevens
Anping County Jindexin Metal Products Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr.

Tel.: 86-318-7565161

Fax: 86-318-7980066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)