Thuis

Anping yuanfengrun net products Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Van het moederbedrijfanping Shenghe van Qijie van de het Metaaldraad het Netwerkmfg Co., Ltd was opstelling in 1999. Het wordt gevestigd in Anping, die een reputatie van „huis van draadnetwerk“ in China heeft. Qijie wordt in het bijzonder gevestigd voor de uitvoer door Shenghe. Het bedrijf voert „één team, twee merken“ beheersysteem en ontwikkelingsstrategie uit! Wij zijn een belangrijke onderneming in deze lijn met een geregistreerd kapitaal van 500.000 Amerikaanse dollars, die 40.000 vierkante meters behandelen, hebben 3 installatiegebieden, 30 roestvrij staal geweven netwerkmachines die, 18 gelaste machines van het draadnetwerk, 8 en netwerkmachines, en 2 automatische pvc-deklaaglijnen, met jaarlijks bedrag meer dan 20 miljoen van $ snijden afvlakken. De belangrijkste producten zijn het netwerk van het roestvrij staalinsect, omheiningspanelen, de omheining van de kettingsverbinding, gabionmanden, geweven het onderzoeken netwerk, gelast draadnetwerk, uitgebreid metaalnetwerk, geperforeerd metaal en diverse draadproducten. Ons hoofddoel is klantentevredenheid door superieure kwaliteitsproducten te verstrekken aan redelijke prijzen te verzekeren. Wij gebruiken uiterst nauwgezette kwaliteitscontroleprocedures en de analyse om onze producten te verzekeren voldoet aan de internationale normen. Een combinatie concurrerende prijzen, zal levering en kwaliteitswaarborg ons op tijd de beste keus van onze klant maken.

China Anping yuanfengrun net products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Anping yuanfengrun net products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Van het moederbedrijfanping Shenghe van Qijie van de het Metaaldraad het Netwerkmfg Co., Ltd was opstelling in 1999. Qijie aangezien het takbedrijf was vestigt in 2015. Het wordt gevestigd in Anping, die een reputatie van „huis van draadnetwerk“ in China heeft. Qijie wordt in het bijzonder gevestigd voor de uitvoer door Shenghe. Het bedrijf voert „één team, twee merken“ beheersysteem en ontwikkelingsstrategie uit!

Anping yuanfengrun net products Co., Ltd Anping yuanfengrun net products Co., Ltd Anping yuanfengrun net products Co., Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : X NETWERK

Aantal werknemers : 51~100

Jaarlijkse omzet : 5 Million-10 Million

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Anping yuanfengrun net products Co., Ltd Certificaten